Zájezdy

Titanic Palace Hurghada

Titanic Palace Hurghada je pětihvězdičkový hotelový resort, který se nachází v Hurghadě, jednom z nejoblíbenějších turistických letovisek v Egyptě na pobřeží Rudého moře. Resort nabízí širokou škálu služeb a vybavení, které cestovatelé hledají při pobytu u moře.

Titanic Palace Hurghada zahrnuje:

  1. Komfortní ubytování: Hotel nabízí různé typy pokojů a apartmá pro hosty, včetně rodinných pokojů, apartmá s výhledem na moře nebo zahradu a pokojů s přímým přístupem k bazénu.
  2. Stravovací zařízení: Resort disponuje několika restauracemi, které nabízejí různé kuchyně, jako jsou italská, asijská, středomořská a tradiční egyptská kuchyně. K dispozici jsou také bary, kavárny a snack bary, které nabízejí nápoje a lehké občerstvení po celý den.
  3. Pláže a bazény: Titanic Palace Hurghada se může pochlubit svou vlastní soukromou pláží s jemným pískem a pozvolným vstupem do moře. Kromě toho resort nabízí několik bazénů, vodní park s tobogány a dětský bazén pro rodiny s dětmi.
  4. Aktivity a zábava: Hosté mohou využít širokou škálu aktivit, jako jsou potápění, šnorchlování, windsurfing, tenis, volejbal, fitness centrum a wellness centrum. Resort také nabízí animační programy, živou hudbu a večerní zábavu pro hosty všech věkových kategorií.
  5. Služby pro děti: Pro rodiny s dětmi je zde dětský klub s různými aktivitami a hrami, které jsou navrženy tak, aby byly zábavné a vzdělávací.
  6. All Inclusive: Resort nabízí all-inclusive balíček, který zahrnuje ubytování, stravování, nápoje a mnoho aktivit a služeb v rámci hotelového komplexu.

Titanic Palace Hurghada je oblíbeným místem pro dovolenou, které nabízí kombinaci komfortu, zábavy a relaxace pro hosty, kteří hledají nezapomenutelný zážitek u Rudého moře.

admin8169

Share
Published by
admin8169

Recent Posts

Kdy je nejlepší čas jet do Egypta?

Egypt je populární turistickou destinací po celý rok, ale některá období jsou vhodnější pro návštěvu…

1 rokem ago

Sharm el-Sheikh

Sharm el-Sheikh je jedním z nejpopulárnějších turistických letovisek v Egyptě, nacházejícím se na jižním cípu…

1 rokem ago

Potápění a šnorchlování v Egyptě

Egypt je známý svými skvělými potápěčskými a šnorchlovacími lokalitami, zejména díky Rudému moři s jeho…

1 rokem ago

Kam v Egyptě na dovolenou

Egypt je známý svými mnoha krásnými destinacemi a historickými památkami. Při plánování dovolené v Egyptě…

1 rokem ago

Hurghada

Hurghada je populární turistické letovisko na pobřeží Rudého moře v Egyptě. Je známá svými krásnými…

1 rokem ago

Albatros Aqua Park Hurghada – 05.08. 2021 – 15.08. 2021

http://www.invia.cz/hotel/egypt/hurghada/albatros-aqua-park-hurghada/inv-263106635/?tourId=1575480&c_total_price=23939&d_end_to=2021-08-15&d_start_from=2021-08-05&nl_airport_id%5B0%5D=1&nl_length=11&nl_meal_id=5&nl_nights=10&nl_transportation_id=3&s_check=93d719846c48aec3ec36ffe1b3e7e831&aid=6406879

3 roky ago